Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju od 2012. do 2014.

12/10/2014 1:30:00 PM

Po uzoru na prošlogodišnji izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj, koji je pobudio veliki interes javnosti, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i ove godine pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2012.-2014. u cilju daljnje prezentacije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Projekti su nominirani od strane regionalnih razvojnih agencija (regionalnih koordinatora), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije, zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske, od Srijema i Slavonije preko Zagreba i Like, do Istre i Dalmacije.

Koji su projekti nominirani, kakav je značaj nominiranih projekata za razvoj određenog područja i poboljšanje životnih uvjeta lokalnog stanovništva te kako glasovati možete saznati ako kliknete ovdje.

Pomozite nam u promoviranju uspješnih lokalnih EU projekata i usput se informirajte o tome što je sve moguće financirati sredstvima Europske unije. Možda vam ovi uspješni primjeri pomognu da i sami dobijete ideju za projekt i da je prijavite za sredstva iz europskih fondova.

Latest

7/12/2024
Croatia ends two-year chairmanship of Mediterranean and Black Seas Hydrographic Commission (MBSHC)

On behalf of the Republic of Croatia, its Hydrographic Institute (HHI) chaired the 24th MBSHC Conference (MBSHC24), held in Constanţa, Romania, from 2 to 4 July 2024. The Conference was hosted by Romania, which at the close took over the chairmanship from the Republic of Croatia...

read more Croatia ends two-year chairmanship of Mediterranean and Black Seas Hydrographic Commission (MBSHC)