Potpisan Sporazum o suradnji između tvrtke Plovput d.o.o. i Hrvatskog hidrografskog instituta

9.10.2024. 14:51:00

U prostorijama tvrtke Plovput u Splitu potpisan je 9. listopada 2024.  Sporazum o stručno-tehničkoj i poslovnoj suradnji između Hrvatskog hidrografskog instituta i tvrtke Plovput.

Sporazum su potpisali direktor tvrtke Plovput mr. Ivan Udovičić i ravnateljica Hrvatskog hidrografskog instituta Vinka Kolić Bubić.

Sporazumom se uređuje međusobna suradnja u svrhu povezivanja, upotpunjavanja i poboljšavanja kvalitete djelatnosti sporazumnih strana u području razvoja sigurnosti plovidbe, angažiranjem ljudskih, tehničkih i materijalnih resursa te uzajamnim korištenjem usluga i znanja zaposlenika Plovputa i Hrvatskog hidrografskog instituta.

Suradnja će se odvijati i zajedničkim sudjelovanjem u nacionalnim i međunarodnim projektima od obostranog interesa, u kojima će se angažirati djelatnici, prostori i oprema obiju sporazumnih strana. Tu suradnju sporazumne će strane realizirati stvaranjem kompetentnih timova ili angažiranjem pojedinaca iz svojih institucija.

Time se nastavlja dugogodišnja uspješna suradnja u području sigurnosti plovidbe između Hrvatskog hidrografskog instituta i tvrtke Plovput.

Zadnje vijesti