Sastanak predstavnika Hrvatskog hidrografskog instituta i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

24.10.2024. 22:57:00

U Hrvatskom hidrografskom institutu održan je 23. listopada 2024. sastanak predstavnika Hrvatskog hidrografskog instituta i predstavnika Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske. Ravnatelja uprave sigurnosti plovidbe kap. Sinišu Orlića i načelnika sektora sigurnosti plovidbe i zaštite okoliša na moru i unutarnjim vodama Tonija Maričevića primila je ravnateljica Vinka Kolić Bubić sa svojim suradnicima.
Na sastanku se razgovaralo o tekućim i planiranim aktivnostima te o budućim zajedničkim projektima i implementaciji univerzalnog hidrografskog modela S-100 u Republici Hrvatskoj, koji će biti osnova za razvoj IMO-ovog koncepta e-navigacije, kao i o uključivanju drugih dionika vezano za implementaciju standarda S-100.

 

Zadnje vijesti

24.10.2024.
Sastanak predstavnika Hrvatskog hidrografskog instituta i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

U Hrvatskom hidrografskom institutu održan je 23. listopada 2024. sastanak predstavnika Hrvatskog hidrografskog instituta i predstavnika Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske. Ravnatelja uprave sigurnosti plovidbe kap. Sinišu Orlića i načelnika sektora sigurnosti plovidbe i zaštite okoliša na moru...

opširnije Sastanak predstavnika Hrvatskog hidrografskog instituta i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture